Diskussion:Programmering i ANSI-C

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikibooks

Lämplig kompilator att använda bör tas upp. Den fjättrade ankan 2 augusti 2004 kl.03.04 (UTC)

Jo jag har tänkt att fixa en lista på kompilatorer till lite olika plattformar och även listor på andra källor till information om ANSI-C bara jag får dit en sida att lägga länkarna på, har inte hunnit dit än bara =). Någon annan kanske har lust att hugga in? planen är att lägga kompilatorlänkarna längst ned på sidan Programmering i ANSI-C:Programspråket (som inte finns ännu) vilket är en lämplig sida att ta upp olika kompilatorer på innan man hugger i på att förklara funktionen hos dom. // Solkoll 2 augusti 2004 kl.06.43 (UTC)

Storlek på TAB[redigera]

Just nu står det i artikeln

Man bör även minska längden på en [Tab] eller [->|] (tabulering) från det normala 8 till 2, 3, eller 4 för att öka läsbarheten.

Stryk det! Att koda med felinställda TABar (allt annat än 8) är ett enkelt och säkert sätt att sabotera för nästa person som läser koden. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag fått städa upp i sådana träsk skapade av andra. Rätt sätt är att använda en editor som kan indentera N positioner oberoende av TAB; emacs eller vilken annan kodeditor som helst. Jgrahn 14 maj 2009 kl. 22.03 (CEST)Svara[svara]