Hoppa till innehållet

Diskussion:Kokboken/Recept/Vitt bröd

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Nytt ämne
Från Wikibooks

Det här kanske inte blev så bra :-/. Om man letar efter ett recept på tex. tekakor så finns det inte med i innehålls förteckningen. Men om man kopierar texten för alla olika varianter av bröd man kan göra med en viss deg så blir det en massa sidor som nästan är identiska. Jag försökte göra en redirect på tekakor till vitt matbröd och ha med kategorier på redirect sidan men det fungerade inte.--Marsve 5 februari 2005 kl.13.05 (UTC)

Det kanske är bättre att göra om sidan Vitt bröd till en slags lista som länkar till de olika recepten, Tekakor, Baguetter osv och skriva en artikel till varje brödsort istället. Alltså flytta varje recept till en egen artikel. På det viset får vi ju fler artiklar i Wikibooks också! Om man tänker efter finns det ju massor av olika slags vitt bröd. Jag slängde in ett recept mest för att du länkat till vitt bröd i ett annat recept - jag kunde ju inte låta bli att klicka på en röd länk ... /ShineB 5 februari 2005 kl.14.28 (UTC)
Ja, nu flyttade jag iväg alla recept till egna artiklar. Jag hoppas jag inte rörde ihop det. Du får gärna kolla dina recept Marsve! /ShineB 5 februari 2005 kl.14.45 (UTC)
Det blev jätte bra. --Marsve 6 februari 2005 kl.01.40 (UTC)